2 години гаранция
skara.bg
bgenru

Даваме си сметка, че пазарът (реалният и виртуалният) е залят от предложения на домакински електрически скари, какъвто е предмета на нашата дейност. Не се притесняваме от този факт, защото на пазара малко български производители предлагат изцяло неръждаема тръбна електрическа скара, а масово се предлагат псевдоаналози с ниско качество. Вносните скари не са от този сегмент на тръбните електрически скари. Те са компактни, олекотени с привлекателен дизайн. Оборудвани са с един нагънат реотан и метална решетка върху него или с керамична плоча (гладка или оребрена). Всички тези скари имат монтиран терморегулатор, който изключва нагряването на реотана (дори когато е на MAX) за да го предпази от прегряване, точно тогава , когато му е нужна мощност за да изпича, а не да изсушава продуктите, което е най-същественият им недостатък. Неръждаема тръбна електрическа скара от внос се среща много рядко на пазара и то на много по-висока цена.

Важен факт, който трябва да знаете е това, че скарата която изпича най-добре продуктите е тази с жарава от дърва, която добавя към тях автентичния опушен от огъня вкус от оригиналния източник на топлина-дървото. Забележете, при тези скари няма терморегулатори! За жалост, ползването на тази скара е свързано с редица неудобства - нужда от пространство и подходящо място, време за запалване и образуване на необходимата жар, време за напълно изгаряне и изгасване (тази скара не може просто да се изключи) и пр.

Затова е измислена тръбната електрическа скара, която единствена се доближава до резултатите на горната . Тази скара може да се използва почти навсякъде в домакинството, загрява бързо и не изисква гориво, единствено ел.контакт наблизо. Когато скарата е с добре оразмерена мощност спрямо работната площ тя не се нуждае от терморегулатори. Нали не сте виждали кебапчийници да работят с други скари различни от тръбните?!

Наше предимство е факта, че се появяваме на този пазар отскоро, тъй като много обстойно сме запознати с последните строги изисквания на европейските регламенти и стандарти за съответствие и безопасност.

Конструкцията на нашата скара е проектирана и изпълнена в съответствие с ергономичните, екологичните и санитарно-хигиенните норми. Всички елементи вкл. и крепежните са неръждаеми, (което означава, че в храната няма да се отлага ръжда и боя), изрязани, сгънати и сглобени с перфектна точност, което улеснява поддържането и почистването на уреда и гарантира дълготрайна употреба. Скарата е произведена с безкомпромисно качество, потвърдено от нотифициран и акредитиран орган - ЦИЕС (Център за Изпитване и Европейска Сертификация-www.ctec-sz.com) , чрез издаден сертификат за съответствие с европейските норми № LVD-14-000-(2-14-877)-025.

Разбираме, че в условията на криза определящия фактор за покупка е ниската цена, при което съвсем естествено е производителите масово да предлагат продукти на ниски цени.

Уважаеми потребители, всеки прави своя избор на скара според изискванията и възможностите си, но за да не се разочаровате от избора си трябва да знаете , че не може стока с ниска цена да бъде качествена. Такива стоки са винаги с ниско качество! Не случайно англичаните казват: "Не съм толкова богат за да купувам евтина стока!".

Защо Ви препоръчваме да използвате нашите скари „МИСТЪР ДОРО“ ?


За онези от Вас, които търсят качествена скара (на цената на една луксозна торта, която се консумира при един повод или на цената на хубави слънчеви очила, които се използват само няколко сезона), ние с удоволствие и отговорност Ви предлагаме продукт, който се използва целогодишно и многогодишно.